به آنها اسپرسوساز اهرمی، گروه پیستونی یا اسپرسوساز اهرمی می گویند که اصل کار دستگاه های اسپرسوساز کلاسیک است. یک سیستم فنری که با برق بازو نصب می شود، آب را تحت فشار به قهوه منتقل می کند. در ماشین های نسل جدید پمپ آب این کار را انجام می دهد. اگر توسط یک باریستای آگاه استفاده شود، می تواند اسپرسوهای بسیار خوبی تولید کند. این ماشین‌های دستی مدت‌هاست که فرآیند پیش تزریق را انجام می‌دهند که امروزه ماشین‌های نسل جدید سعی در انجام آن به‌درستی و به صورت مکانیکی دارند. اگرچه اسپرسوی خوبی می سازد، اما باید تمام مدت در حالی که اسپرسو آماده می شود جلوی دستگاه منتظر بمانید. اگرچه به عنوان یک تصویر بسیار چشم نواز است، اما باید بدون فراموش کردن این عامل تصمیم گرفت. اگر ساعات شلوغی دارید، ممکن است یک کسب و کار تک نفره نتواند سفارشات را مدیریت کند.

 

 Kees Vander Westen Mirage 

ماشین های نیمه اتوماتیک

این دستگاه ها دارای یک دکمه روشن/خاموش برای هر گروه سر هستند. با فشار دادن دکمه، جریان آب با فشار ثابت شروع می شود. بعد از اینکه قهوه به اندازه ای که می خواهید جاری شد، باید دکمه را فشار دهید و آن را خاموش کنید. اگر توانایی انجام چندین کار را به صورت همزمان (چند وظیفه ای) دارید و شغل چندان شلوغی ندارید، می توانید این نوع ماشین ها را انتخاب کنید. قیمت های مقرون به صرفه تری نسبت به ماشین های تمام اتوماتیک دارد.

 

 نووا سیمونلی Rancilio کلاس 6 S2

ماشین آلات تمام اتوماتیک (حجمی).

دستگاه های تمام اتوماتیک بیش از یک دکمه برای هر گروه دارند و می توانید این دکمه ها را برنامه ریزی کنید و میزان آب را تنظیم کنید. پس از فشار دادن دکمه لازم نیست منتظر بمانید. پس از دادن آب دستگاه به طور خودکار متوقف می شود. این نوع ماشین مناسب ترین انتخاب برای مشاغل پرمشغله خواهد بود.

 

 

La cimbali m100

 

La Marzacco Linea

 

نشان فایما

 

واقعاً 3 مرحله برای یافتن دستگاه اسپرسوساز مناسب وجود دارد. برای هدر گروهی که استفاده نمی کنید پولی پرداخت نکنید، تعیین کنید روزانه و ساعتی چند قهوه می فروشید و مطمئن شوید که دستگاهی که خریداری می کنید از پس آن بر می آید. و در نهایت، بهترین کیفیت ماشینی را که می توانید خریداری کنید.

 

پس از فروش را فراموش نکنید

حتی گران ترین ماشین صنعتی هم به ناچار خراب می شود یا به موقع نیاز به تعمیر و نگهداری دارد، بنابراین مطمئن شوید که قطعات یدکی دستگاهی که خریداری کرده اید در دسترس باشد، تا سرویس بیاید و در مدت زمان کوتاهی مشکل را حل کند (اگر دستگاه شما به کارگاه می روند، آنها یک دستگاه یدکی برای شما می گذارند). به هر حال، اگر فروشگاهی هستید که 80 درصد محصولاتی که می فروشید را نوشیدنی های اسپرسو تشکیل می دهند، جدا کردن دستگاه خود از آناتولی و بردن آن به استانبول برای تعمیر به معنای حداقل چند روز ضرر است. علاوه بر پولی که برای این روزها از دست می دهید، در خطر از دست دادن اعتماد مشتری و خودش نیز هستید. این مشکل به خصوص زمانی که دستگاه های بسیار گران قیمتی که در ترکیه سرویس ندارند از خارج خریداری می شوند، پیش می آید. حتی اگر سرویسی پیدا کنید که بتواند به دستگاه مربوطه نگاه کند، ممکن است با مشکلات قطعات یدکی مواجه شوید.

 

مراحل آموزش و پاکسازی کارکنان

تمیز کردن صحیح دستگاه اسپرسوساز بسیار مهم است وگرنه شروع به سرو بی کیفیت می کنید و به دلیل باقی مانده های پخته شده داخل دستگاه خراب می شود. ایده آل ترین کار این است که دستگاه را از شرکتی خریداری کنید که به شما اطلاع دهد، راهنمایی کند و در این روش ها به شما آموزش دهد. بنابراین، می توانید زمانی را که برای تمیز کردن دستگاه خود پس از بسته شدن اختصاص می دهید، برنامه ریزی کنید.

 

اگر تازه وارد تجارت قهوه شده اید، همچنین بسیار مهم است که آموزش مناسبی دریافت کرده و بتوانید از دستگاه به درستی استفاده کنید. باز هم، هنگام فروش دستگاه به شما، خوب است شرکتی را پیدا کنید که به مغازه شما بیاید و آموزش باریستا را در محل ارائه دهد. هم شما و هم دوستان باریستا می توانید به طور همزمان آموزش ببینید و اطلاعات لازم را در مورد دستگاه داشته باشید.

 

بیایید جمع بندی کنیم

به یاد داشته باشید، اگر شغل شما فروش قهوه است، تحقیقات بسیار خوبی انجام دهید و برای صرفه جویی در هزینه، دستگاه بدی نخرید. دستگاه اسپرسوساز مناسب می تواند به طور کلی خط بین موفقیت و شکست را نشان دهد. اگر دستگاه اشتباهی را انتخاب کنید، می توان تضمین کرد که مشتری شما دیگر سراغ شما نخواهد آمد.

 

اگر تازه وارد دنیای قهوه شده اید و نمی توانید تصمیم بگیرید که کدام دستگاه را انتخاب کنید، می توانید با ما تماس بگیرید . ما خوشحالیم که کمک می کنیم.

ایندکسر