۸- رب انار سبب تیره شدن رنگ گردوها میشه. فسنجون یکی از از خورشت های خوشمزه و لبریز طرفدار است که مواد اصلی آن را گردو و رب انار تشکیل می دهد. پس توی میزان رب انارتون حیاتی توجه به ترش و شیرین بودنش اعتنا کنید. ۱- مهمترین نکته توی آموزش آشپزی غذای ژاپنی فسنجون صبوریه. ۶- تام سرخ شدن مرغها سبب ساز میشه توی خورشت وا نره. همانطور که می دانید نکته با در درست نمودن خورشت فسنجان، عالی جا افتادن و لبریز ملات شدن خورشت است. در نصیب تحت ویدیویی جذاب از تدریس آشپزی مریم امیرجلالی و درست کردن خورشت فسنجان را قرار داده ایم. بهترین زمان برای شروع آموزش آشپزی همین حالاست. برای همین تصمیم گرفتم که وارد رشته آشپزی شوم و خیلی زود فعالیتم را شروع کردم. پدر و پدربزرگ من ارتشی بودند و چون من پسربزرگ خانواده بودم، دوست داشتم فعالیت پدر را ادامه بدهم و به همین برهان بایستی از در بین دو حرفه مورد علاقهام یک عدد را گزینش می کردم: 1- علم آموزی در ارتش فرانسه و 2- تحصیل در رشته آشپزی، هتلداری و تئاتر. به تیتر اولین سوال از او میپرسم که شما متولد فرانسه می‌باشید و در آغاز وارد ارتش همین میهن شدید، چگونه شد که وارد فن آشپزی شدید؟ ارتش فرانسه برایم تکراری شد، آشپز شدم! «فرانسوا» میگوید: «همان طور که میدانید من در شهر زیبای ورسای فرانسه در یک خانواده ارتشی پهناور شدم. در آن زمان اولویت انتخابیام، علم آموزی در ارتش فرانسه بود. مردم شهرها و کشورهای گوناگون عالم تدریس آشپزی مخصوص خودشان را دارا‌هستند و به آن افتخار میکنند. در واقع می توانید بینش های آشپز های متعدد را یک جا در اختیار داشته باشید و دیتاها جدیدی از آموزش آشپزی کسب کنید. اجازه بدید روی حرارت ملایم به آرومی جا بیوفته. ۵- مرغها رو به هیچ وجه زودتر از هنگامی که گفته شده طولانی تر نکنید، چون مسلما تا جا افتادن خورش از نیز وا میرن. اگر از نوشتن همین مطلب لذت بردید و مطمئنا می توانید داده ها بیشتری در گزینه آموزش آشپزی پو لطفا از ورقه ما بخواهید.

ایندکسر